Sätt en guldkant på uteplatsen

Många kattägare har ett eget hus med tomt. Därför är det viktigt att du ser till att ta tillvara på trädgården eller uteplatsen och skapar en trevlig plats för att både du och din katt ska kunna umgås utomhus. Vidare i artikeln får du tips på hur du kan gå tillväga för att skapa en riktigt mysig uteplats med enkla medel.

Skaffa en pergola med tak

En pergola är en sorts utbyggnad som finns i trädgården. Med en pergola med tak kan du sätta växter som kommer att ta sig upp längs med sidorna och upp i taket, vilket skapar en trevlig detalj i trädgården. För att inte nämna mysig. På marknaden finns det olika varianter att välja bland då de kommer i olika färger. Taket kan bestå av tyger i olika färger. Du kan välja den pergola som kommer att passa bäst in i din trädgård. Fördelen med att ha en pergola med tak är att du kan sätta dit bord och stolar under. Köp gärna till mjuka sittdynor för extra komfort. Då blir du skyddad mot solens starka strålar och kan njuta av en fin sommardag utan att bli för varm. På så sätt får du en trevlig plats i trädgården där både du och din katt kan hänga.

Förutom att du kan använda dig av utomhusmöbler kan du också göra det extra mysigt med hjälp av belysning. Då kan du sitta kvar även när det börjar mörkna. Du kan även köpa ljuslyktor och ljus.

ADD YOUR COMMENT

textured